Nokian Vapaaehtoinen Palokunta, valmiina toimintaan!
24 tuntia vuorokaudessa.
365 päivää vuodessa.

Nokian VPK toivottaa kaikki palokuntahenkiset mukaan toimintaan. Ei ole merkitystä onko sinulla aikaisempaa palokuntataustaa vai ei. Nokian VPK:lla on toimivat hälytys-, tuki- ja nuoriso-osastot. Ota rohkeasti yhteyttä ja hyppää mukaan toimintaan! Jos sivuilta ei löytynyt kaikkea haluamaasi tietoa, vastaamme mielellämme tarkentaviin kysymyksiin.

Voit soittaa, laittaa sähköpostia: rekry(at)nokianvpk.fi, suoraan osastojen johtajille tai täyttää hälytys- ja tukiosaston rekrytointilomakkeen. Nuoriso-osastolla on oma lomake, joka julkaistaan kerran vuodessa (joulukuussa).


Hälytys- / miehistöosasto

Miehistöosaston harjoitukset alkavat pääsääntöisesti tiistaisin Nokian aluepaloasemalta kello 18:00. Osaston ikärajana on 16v.

Niko Kuusinen

Puhelin: 040 754 1917
Sähköposti: niko.kuusinen(at)nokianvpk.fi


Nuoriso-osasto

Nuoriso-osaston harjoitukset alkavat pääsääntöisesti keskiviikkoisin Nokian aluepaloasemalta kello 18:00. Osaston ikärajana on 10-16v.

Nuoriso-osastoon otetaan uusia jäseniä normaalisti kerran vuodessa, uuden kauden alkaessa vuoden vaihteessa. Joulukuussa sivuille tulee ilmoittautumislomake, lomakkeen ollessa aktiivinen, mainostetaan sitä myös nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Seppo Siukonen

Puhelin: 040 092 5945
Sähköposti: seppo.siukonen(at)nokianvpk.fi


Tukiosasto

Tukiosastoon voi liittyä 16-vuotta täyttänyt. Tukiosasto kokoontuu kaksi kertaa kuussa torstaisin klo 18:30.

Heli Autio

Puhelin: 040 763 5001
Sähköposti: heli.autio(at)nokianvpk.fi